Zoals vaker in haar voorstellingen speelt De Boer met het spanningsveld tussen het fysieke bestaan en de online representatie daarvan. Daarbij valt ze niet in de valkuil van echt versus nep. Veel meer toont ze dat als het spelen met verschillende lagen van je identiteit.
Elise van Dam, Parool

Ik voel Amor

Een productie van Theater Bellevue

Het succesvolle schrijf/regie-duo Elly Scheele en Eva Line de Boer geeft in Ik voel Amor opnieuw vorm aan een gedeelde fascinatie voor de stuntelende, pogende mens.

Met een esthetisch vormgegeven clip hopen zanger Viggo en zijn vriendin / manager Kate op te vallen tussen alle webcam-content die het internet tijdens de lockdown heeft overspoeld. Kate blijft liever achter de schermen, dus casten ze de jonge influencer Liz als Viggo’s ‘Amor’. Drie personages met een eigen visie op authenticiteit en smaak gaan op zoek naar de beste vorm voor de potentiële Nederhop-hit ‘Ik voel Amor’. Hoe geef je je imago on- en offline vorm; als artiest, geliefde en mens?

Ik voel Amor is een komische voorstelling over intimiteit in de anderhalvemeter-samenleving en jaloezie in al haar verschijningsvormen.

Credits

Concept & regie
Eva Line de Boer
Concept & tekst
Elly Scheele
Spel
Amir Vahidi, Kimberley Agyarko, Kirsten Mulder
Dramaturgie
Tom Helmer
Scenografie
Sacha Zwiers
Fashion designer
Tom van der Borght
Lichtontwerp, techniek
Maarten van Burken, Ljiljana Keravica
Scenefotografie
Bas de Brouwer
Met dank aan
Morien van der Tang, Martine Manten
Productieleiding
ProductieCollectief | Romy Rigter
Een productie van
Theater Bellevue