Droomoord* (TG Vers Vlees) is een show waarin dromen werkelijkheid worden. Of is het een droom waarin je je in een show waant? Verdwaal mee in onze zoektocht naar droom en show en laat je verleiden om het spoor bijster te raken.

Gefascineerd door de hoeveelheid aan shows waarin wensen waarheid worden en door het enorme aantal mensen wat droomt om het middelpunt van een show te zijn, onderzochten wij de grens tussen realiteit en fictie, de kracht van emo tv, onze eigen bucketlists & droompatronen.

Er zijn in ieder geval een presentator en een kandidaat, maar de gezichten kunnen continu veranderen. Er is een opdracht die doet denken aan die van spelshows, maar niemand weet hoe je erachter komt wat het juiste resultaat is. Het is heerlijk vertoeven in die droomwereld zonder grenzen, totdat je beseft dat er publiek is en dat dit publiek alles ziet. Ook dat wat zich buiten het zorgvuldig gestileerde kader bevindt.

* Palindroom: woord dat of zin die van achter naar voren gelezen precies hetzelfde is als van voor naar achter.

Spel - Amber Sluis, Carmen Pereira Stolle, Daan Hamel, Davida Blom, Elke de Graaff, Erdem Cavlak, Jasmine Lammerts van Bueren, John-James Hansen, Joyce van Riel, Joyeuse Musabimana, Kjell Brandbergen, Laura van Everdingen, Lynden den Ouden, Maartje Muller, Martijn Huisman, Nora El Koussour, Valerie Plat, Violet Suijkerbuijk & Yuri Cleton
Regie - Eva Line de Boer
Regieassistentie - Marijn van den Bogaard
Techniek - Bart de Lange, Joost Bosman & Youri Wezenaar
Begeleiding Techniek - Axel Dikkers
Vormgeving - Anastasia Louka, Jade Voskamp, Jena Tooren, Karlijn van der Kolk, Mirte Zwart, Nanicha Borsje, Nikita Verboon, Rick Suijkens & Sanne Schipper
Begeleiding Vormgeving - Marina van der Heiden
Productie - Anouk WognumDroomoord is de afstudeervoorstelling van 2015/2016 van alle drie de opleidingen van de MBO theaterschool. TG Vers Vlees maakt verschillende theatervoorstellingen, die een verbintenis aangaan met actuele en maatschappelijke onderwerpen. Elk jaar kijken wij opnieuw naar de juiste maker voor onze afstudeerders. Dit jaar is de talentvolle geëngageerde theatermaakster Eva Line de Boer gevraagd om met deze ambitieuze studenten te werken en de uiteenlopende kwaliteiten te benutten en vorm te geven.

2016 


Volgende

Bekijk